![Terroir kaviaar tony leduc 13 1517 WEB kopie](https://royalbelgiancaviar.be/uploads/resized/media/646/terroir_kaviaar_tony_leduc_13_1517_WEB-kopie_250cc845d5b12723751d40499a508fb2.jpg 1280w, https://royalbelgiancaviar.be/uploads/resized/media/646/terroir_kaviaar_tony_leduc_13_1517_WEB-kopie_8b8ebd4420f938edb6fc19f7cc2e2bb4.jpg 1353w)
Hoe kan ik kaviaar het best bewaren?
Kaviaar
Om de kwaliteit te waarborgen, is de bewaartemperatuur van kaviaar van essentieel belang. De meest ideale temperatuur ligt tussen 0°C en 4°C. Bij Royal Belgian Caviar is de kaviaar optimaal gekoeld. Beperk daarom de tijd tussen aankoop en verbruik en bewaar de kaviaar zo snel mogelijk in de koelkast.
Tip: plaats je kaviaar achteraan in de koelkast, hier is de temperatuur het meest stabiel.