
Archief nieuwsbrieven
Veel leesplezier!
Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Je ontvangt dan een paar keer per jaar onze updates.

Nieuwsbrief april 2025
Bondgenoten van de smaak, het is lente!
De lente ontwaakt en laat ons genieten van een heerlijke zon. Na een zware en donkere winter fleuren de gezichten op, wordt de glimlach breder en het leven even lichter. Zachte gevoelens prikkelen onze zintuigen. Net zo zacht als de discrete explosie van een kaviaareitje onze smaakpapillen streelt met een intense smaak van pure vitaliteit.
Lees meer
Nieuwsbrief januari 2025
Het zwarte goud in 2025
Met dankbaarheid en trots zijn wij, Royal Belgian Caviar, het nieuwe jaar gestart. Wij zijn erkentelijk voor het groeiend aantal professionele klanten, waaronder gerenommeerde sterrenchefs, maar ook voor de particuliere liefhebbers die onze producten met toenemende waardering bejegenen.
Lees meer
Nieuwsbrief december 2024
(H)EERLIJK… duurt het langst
De rush van het eindejaar. Die sfeer kennen we bij Royal Belgian Caviar maar al te goed. Niet dat we er last van hebben. Integendeel, het prikkelt ons. Kaviaar blijft meer dan ooit een feestelijk product en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze kleine zwarte parels uw bord prachtig versieren, alvorens zij uw smaakpapillen laten ontploffen van geluk.
Lees meer
Nieuwsbrief september 2024
Niet elitair… wel exclusief
September. Het eindejaar komt stilaan in zicht. Onze steuren bevinden zich in topvorm en de eitjes zijn perfect gerijpt. Het respect en vakmanschap waarmee we onze vissen behandelen resulteert in de hoogste kwaliteit. Het moment suprême om te oogsten is aangebroken. Wij gaan voor goud, zwart goud in ons geval, niets minder.
Lees meer
Nieuwsbrief juli 2024
Summertime… Caviar time!
Ein-de-lijk zomer! De zon heeft lang genoeg op zich laten wachten. Er valt geen seconde meer te verliezen: tijd om te genieten van gezellige momenten onder vrienden of met de familie. Wie keihard werkt om het beste uit zichzelf te halen of wie met de grootste aandacht zorgt voor zijn geliefden, weet dat een moment van puur genot nog beter tot zijn recht komt met unieke spijzen, gemaakt door mensen die continu streven naar excellentie.
Lees meer