Sterrenchef Gert De Mangeleer:
"Royal Belgian Caviar van eigen bodem is de lekkerste"
![Artikel in SABATO over Gert De Mangeleer en Royal Belgian Caviar](https://royalbelgiancaviar.be/uploads/resized/media/3009/Sterrenchef-Gert-De-Mangeleer_00e32ad64947479e20cc3ee207302852.jpeg 480w, https://royalbelgiancaviar.be/uploads/resized/media/3009/Sterrenchef-Gert-De-Mangeleer_0ef6ebd5dc6e9eac9e79f31412ba23ac.jpeg 800w, https://royalbelgiancaviar.be/uploads/resized/media/3009/Sterrenchef-Gert-De-Mangeleer_16dfbfdc47808c4ff8c6ff08bee4d1e9.jpeg 1200w)
SABATO vroeg aan sterrenchef Gert De Mangeleer naar zijn Food Guilty Pleasure. En dit is zijn antwoord:
‘Een pak gezouten Lays-superchips met ribbeltjes opendoen en in een kom gieten. Een potje Royal Belgian Caviar van eigen bodem - en geen enkele kaviaar is zo lekker - met wat lepels in. Die schep je op de chips en eet je met een glas champagne erbij. Dat is mijn recept voor de perfecte apero.